~@~BiArPuN JaLaN Itu PaNJanG KiTa AkaN MeReNtASiNyA PeRLaHaN- LaHaN~@~

Saturday, May 15, 2010

~@~SukAR Nak PaHaM~@~

dunia ni mmg sukar nk paham kan???
tp manusia lg sukar nk paham??
well,ape yg aku cube nk sampaikn nie???
aku pon xphm???
huhuhuhuhu...
anyway sje nk buang mase je...
sebenarnye byk benda aku nk citer kt dlm nie tp tetibe semua idea hilang...
xpe la..kalu idea yg best tu dh muncul t aku story la..hahaha..
bye2 semua...
mamat nie pon xphm.....

Saturday, May 1, 2010

~@~BoNDa~@~

hai semua...!!!
tak lama lagi hari ibu kn???
dh beli hadiah ke untuk ibu kite???
hadiah ape yg korang nk bg???
kek??
baju??
tudung??
ape2 pon hadiah yg korang nk bg,sure ibu korang msti terima punye kn2 dan hadiah yg paling berharga untuk ibu adalah kejayaan anaknya dan doa anak yg soleh...
sempena hari ibu yg bakal tiba xlame lagi,aku nk kongsi video nie dgn korang semua..
harap2 semua suke la dgn video nie...enjoy ur show..!!!



video

amacam best x video nie???
mesti korang menangis kan??
mesti korang rindukan ibu kn??
kalau ibu korang masih hidup,pulang la bertemu dgnnya...
tapi kalau ibu korang dah tiada,sentiasa la mendoakan semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang2 yg beriman....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...