~@~BiArPuN JaLaN Itu PaNJanG KiTa AkaN MeReNtASiNyA PeRLaHaN- LaHaN~@~

Thursday, December 15, 2011

~@~Apa Korang Akan Buat Kalau Ada Seseorang Datang Meluahkan Perasaan?~@~

hai korang....aku nak merapu merepek lagi...


apa korang akan buat kalau ada seseorang datang meluahkan perasaan dan ingin couple dengan anda???
mesti korang terkejut dan tertanya-tanya sama ada dia serius atau tidak??
atau tertanya-tanya sama ada anda bakal aweknye/pakwenye yang ke-5 atau tidak?? 
(yela, playboy playgirl kan ramai kat dunia nie)


senang je...
mula-mula sekali time dia luahkan perasaan, 
korang kena tanya direct kat dia sama ada korang ni bakal peneman kala dia sunyi ke (yela, bf/gf kan jauh, so cari la mangsa) 
atau pun dia memang serius nak kawan dengan korang...




so, korang try la buat camtu mesti dia terus tak nak kawan dengan korang...huahahahaha

p/s : sila jangan tiru cara di atas yek...

4 comments:

Jannah Jonet (Anna Geun Suk) said...

cam merepek je .. hahaha

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

mmg merepek pon...huahahaha

NurKasih Yusoff said...

buat tak tahu sudah..senyum lps tuu blah lah...ooo shittt senyum tanda setuju plk...hehehe
"mungkin aq akan cakap selama nii sy bkn girlfreind awak ke..??!"

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

at least kena say something la...jgn senyum trus lari..cian pulak !

leh gak gunekn ayt tu..kite leh taw ape reaksinye??

so, NurKasih Yusoff, ade sape2 ke yg mluahkan perasaan kt kamu???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...