~@~BiArPuN JaLaN Itu PaNJanG KiTa AkaN MeReNtASiNyA PeRLaHaN- LaHaN~@~

Monday, February 21, 2011

~@~Cakap ikut Suka Je~@~

arghhhhhhhh bengangnye aku........

sori terlupa lak nak bagi salam.....

aku tengah bengang giler nie....


tadi aku call la satu jabatan kerajaan nie sebab aku nak mintak buat praktikal kat tempat dia...

aku cakap baik punye, sopan je ayat aku....

mula-mula dia cakap elok-elok dengan aku lepas tu dia tanya la aku dari kolej mana...

aku sebut la dari usm major sains politik....

lepas tu dia Kata salah mintak sebab patut antar resume semua tu pada bahagian sumber manusia...ok fine xpe sebab aku just tanya je...

lepas tu ade ke patut dia cakap yang aku nie (mewakili student2 U) ""bukan betul sangat pun""

heh, pak cik!!!! what do you mean dengan ayat "bukan betul sangat pun"

abis, kau tu betul sangat la kan.....

walaupun dia cakap perlahan tapi aku tetap boleh tangkap ayat die tu..


apa-apa je la pak cik....lupa pulak...saya ni budak baru belajar lain la pakcik dah banyak pengalaman bekerja kan...dengan sektor kerajaan pulak tu....confirm tetap dan ade pencen...betoi x??

p/s : biar tiade rupa asal berbudi bahasa....

4 comments:

Anonymous said...

mybe tht guy did not think b4 he speak

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

yeah....maybe...
but seriously im so sentap n terkilan dengan attitude pak cik tu...

Tihara said...

takat keje gomen je..mende nak bangga
org cina bisnes, ribu riban sehari..
ilek je kan

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

btoi tu btoi...tp nk wt cmne, sabar je la kn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...