~@~BiArPuN JaLaN Itu PaNJanG KiTa AkaN MeReNtASiNyA PeRLaHaN- LaHaN~@~

Wednesday, January 26, 2011

~@~Student dan Meggi tak dapat dipisahkan~@~



salam blogger....

wahh dah lama tak update entri nie...

maklum la bizi cikit dengan assignment yang bertimbun-timbum tu....

makin lama makin banyak pulak tu...

dah la duit pun makin lama makin berkurang...

so, terpaksa la makan meggi je...

agak sadis di situ....waaaaa

stok meggi kami.....

apa kaitan student dengan meggi???

uishhhhh banyak kaitannya...


contohnya...

yang pertama bagi kita kekenyangan la...hoho

yang kedua kalau kita malas nak pergi carik makan kat luar atau cafe, rembat je meggi...senang dan cepat...jimat masa depan anda...!!!

yang ketiga macam aku cakap kat atas tadi....kalau dah pokai makan meggi je la jawabnya....haiii nasib-nasib...


tapi meggi ni pun ada kelemahan jugak tau....

pertama melembabkan otak korang yang geliga tu...

kedua tidak baik untuk kesihatan yek...boleh dapat penyakit tau...

tapi nak buat macam mana kan....

dah la student lagi, duduk pulak kat hostel tak boleh masak, duit pulak adesss sedih nak cerita...

last-last meggi je la walaupun banyak keburukannya...makan je la...dah nasib badan......

macam2 bentuk meggi aku dah bedal....

p/s : saya baru lepas makan meggi....



2 comments:

cnteku hnye tok bintang said...

huhu..nti klu der meggi lbh..bwk blek cni yekkk....

~@~FaFa KiMuRa SaKuRa~@~ said...

xde2...megi dah abis....hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...